Integrating health provision in Vale of Leven

Procured through Frameworks Scotland, the vision for The Vale of Leven Health Centre was to bring a variety of clinical services including three GP practices prescribing support, dental health as well as shared community facilities, under one roof.

Working collaboratively with Archial NORR and Laing O’Rourke throughout the design process, we were able to offer cost saving VE on all of the suspended ceiling specifications without compromising on aesthetics or acoustics.

Additional bespoke items included intricate oak wall and ceiling panelling plus we were able to assist with the need for absolute airtightness of the building.

Project Stats

ArchitectArchial NORR
ClientLaing O’Rourke
SolutionBespoke Joinery & Suspended Ceilings
Value£320k

Let our expert team fulfil the highest quality, fully integrated interior solutions

Get in touch