The Albus

The Albus

Designed by JM Architects and delivered by Robertson’s, this 20,000sqft speculative office development in Glasgow was shortlisted for a host of awards and won both the Architectural Excellence Award (Commercial buildings) in Scotland and Best UK Small Office Space awards.

With bare concrete and an open plan effect the three storey building was complimented by stained timber linings to the stairs and timber fins fitted to the atrium walls. The absence of suspended ceilings to the open plan areas called for Dry Lining finely finished around services and external wall interfaces. Other features of our work include the kitchen, timber panel & plastering installations.

This allowed us to decorate to the exacting standards that this small but perfectly formed building demanded.

  • Architect JM Architects
  • Client Robertson Construction
  • Package Bespoke Joinery, Dry Lining, Suspended Ceilings & Decoration
  • Value £90k